Körülbelül egy éve tesztelem (használom) ezeket a Mac termékeket, egy részével elégedett vagyok, a másik részét pedig alig várom, hogy elfogyjon.

Nem tudom, hogy tudjátok-e, de lehet náluk próbasminket kérni, minden üzletükben van ilyen lehetőség, én az Allee-ban voltam (ahol előbb face charts-on megtervezik, majd ha tetszik, akkor az arcon is elkészítik a sminket). Mikor ott jártam, 12.000Ft volt a smink elkészítése és ezt az akkori divatszínekkel készítették el nekem. Természetesen a sminkelés árát le lehet vásárolni, én is így tettem, meg még egy kis anyagi kiegészítés és megvettem a szükséges dolgokat.

Az alapozóval kapcsolatban vegyes érzéseim vannak, mert mikor ott a sminkes lány feltette, nagyon tetsz

ett, itthon viszont valamiért,a mikor használom, nem kapom ugyanazt a hatást. Vastagnak, észrevehetőnek találom és az is☺. Nem olyan krémes és selymes, mint amit szeretnék. Próbáltam már többet, próbáltam kevesebbet használni belőle, az eredmény ugyanaz.

A bronzosítót imádom, már alig van belőle, pedig nyáron nem ezt használtam. Ez egy Matte bronzosító, amit én mindig az arcomon kívül a szemhéjra, a szemöldök fölé és a tokára, sőt a nyakra is halványan felviszek.

A korrektorral kapcsolatban kábé ugyan az a véleményem, mint az alapozóval: „ toomuch”. Vastag, merev, nehéz és nem tudom láthatatlanul eldolgozni. Próbáltam már a felvitelt a benne lévő szivaccsal, próbáltam az ujjaimmal és használtam ecsettel is. A végeredmény mindig ugyanaz. Látható. :(

A szemöldök és a szemhéj festék minőségével meg vagyok elégedve. Kicsit hullik,amikor felviszem, ezért még az alapozás előtt érdemes felvinni, és aztán alapozni, hogy ne ragadjon bele a sminkünkbe. Mivel minimális mennyiség szükséges belőle sokáig elég, tehát gazdaságos! :)

Tagged with:
 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük