Hogy milyen az ellenállhatatlan NŐ?

Biztos vagyok abban, hogy már rengeteg különböző elmélet hallottál arra, hogy mi vonzza a férfiakat a nőhöz. Felteszem, azt gondolod, ahhoz, hogy ellenállhatatlan légy a férfiak számára, egyszerűen csak gyönyörűnek kell lenned. Van egy rossz hírem: önmagában a fizikai megjelenés nem vonzza a férfiakat. Lehet, hogy segít a kezdetekben, de sajnos igazából csak rövidtávon. A kezdeti testi vonzódás idővel „elhalványul”, és amikor a férfi elkezd unatkozni, hát sajnos már más nőn jár az esze. Mit kell tenned ahhoz, hogy igazából megfogd a szívét és Te légy számára az ellenállhatatlan nő, akivel az egész életét le akarja élni?

És hogyan lesz valaki olyan nő, akire a férfiak csak úgy tapadnak, mint maci a mézre? Vajon mit tudhat ő, amit Te nem? Hiszen ez a nő még csak nem is szép, a pasik viszont kimondottan jóképűek. Gyakran elgondolkodom rajta, vajon mit látnak a pasik benne? Most komolyan:

MIT ESZNEK RAJTA???

Minden embernek az a célja, hogy boldog legyen. Ahhoz, hogy a boldogságot hosszútávon fenn lehessen tartani, a férfinak a nőben valami vonzó tulajdonságot kell találnia.

Légy pozitív és hagyd abba a zsörtölődést !

Mindannyian ismerünk olyan nőket, akik már ébredéskor kezdik a zsörtölődést. Hölgyeim! A férfiak nem szeretik az állandó nyafogást és reklamálást. Mindannyian olyan emberekkel szeretjük körül venni magunkat, akik vidámak, szellemesek és tele vannak élettel.

Persze nem arról van szó, hogy véka alá kell rejtenünk az érzéseinket, amikor problémáink vannak, nem kell meg játszanunk, hogy gondjaink nem is léteznek, és minden rendben van körülöttünk. Mindössze arról, hogy hogyan mutatod ki ezeket, és miként reagálsz rájuk.

Hidd el, ha vidám és kedves vagy, a kisugárzásod pozitív, a férfiak ellenállhatatlannak fognak találni.

Kevesebb beszéd, több figyelem.

Mi nők beszédre születtünk. Szeretünk az érzéseinkről beszélni, analizálni bizonyos dolgokat, helyzeteket, és csevegni bármiről, amiről csak lehet! Ha elmegyünk egy társaság mellett, főleg a nő hangját halljuk. Tehát, ha a férfi összefut egy olyan nővel, aki igazán figyel rá és meghallgatja, Ő attól teljesen le lesz nyűgözve.

Tégy egy kis erőfeszítést, hogy jól nézzél ki !

Azt is muszáj tudnunk, hogy a férfiak szeretik azokat a nőket, akik nőiesek és ápoltak. Nem tudom, hogy sokan hogy csinálják, hogy a nyár kellős közepén, a legnagyobb melegben is úgy tudnak kinézni, mintha most jöttek volna a zuhany alól, frissek, üdék.

Ahhoz, hogy Te is ilyen légy, fordíts figyelmet a testápolásra és a megjelenésre. Persze, ne csak azért csináld, hogy felkeltsd az erősebbik nem figyelmét. Hidd el, sokkal magabiztosabb leszel, amikor jobban érzed magad a testedben, és ezt mindenki észre is fogja venni. Ez a tulajdonság az, ami előre visz és amit a férfiak kedvelnek. A gyönyörű, magabiztos NŐT.

Tagged with:
 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük