Az illuminátor egy nagyon jó kis sminkcucc, nem tudom mennyire ismeritek…

Természetesen csak akkor, ha megfelelően, és megfelelő mennyiségben használjuk.

Használata fiatalossá és harmatossá teszi viselője bőrét a kissé unalmas, matt alapozókkal szemben.

Arcra való illuminátorokat különböző állagban vásárolhatunk meg, kapható púder, krém, hab változatokban. Vehetünk akár a L’Oréal, Revlon, Neutrogena, és számtalan más cég kínálatából. Amitől egy kicsit extrább mint a hagyományos alapozók, hogy visszaverik a fényt és ettől egy plusz ragyogást adnak az arcnak. Én most 2 félét használok, az egyik a NARS Super Orgasm, a másik pedig a Catrice terméke, ami egy smink alap.

 

A Catrice-nek jó az állaga és nagyon finom az illata, maga a krém pedig fehér-ezüst csillámos. Szépen felvihető és eldolgozható a bőrön és csak egy leheletnyi csillámos alapot hagy. Csomagolása viszont szerintem unalmas, és egy kicsit talán megtévesztő is lehet. Én csak azért akadtam rá mert a smink „osztályon”kerestem. Egyébként azt hittem volna, hogy fogrém. Ez abból adódik, hogy egy jellegtelen kis fehér műanyag tubusban van, semmi extra nincs rajta. Itt a képen egyébként jobban néz ki mint életben, mert a kezemben tartott krém tubusa egyáltalán nem ilyen fényes, mint a képen és ez a rózsaszín feliratra és a logóra is igaz.

30ml-es kiszerelésben kapható, itthon is, elérhető áron.

 

Vele ellentétben a NARS illuminator, ami egyébként szintén egy műanyag tubusban található, feltűnő és elegáns. Ő ugyanis egy átlátszó tubusban van. A benne lévő krém barackos, rózsaszínes és apró arany csillámok láthatók benne. Hihetetlenül szép színe van, és nagyon keveset kell belőle használni, mert felvitelkor az egy csepp krém nagy felületre elkenhető. Dolgozni gyorsan kell vele, mert hamar megszárad, akkor viszont egy egyenetlen, feltűnő réteget hagy a bőrön. Illata nincs, vagy legalábbis én nem érzem.
30ml kiszerelésben kapható,  (rendelős) és $30+szállítási költség.

Ha választanom kellene, akkor én a két termékből gyúrnék egyet. A NARS csomagolását és színét, illetve a Catrice illatát és eldolgozhatóságát párosítanám.:)

Most megmutatom, hogyan vidd fel az illuminátort 2 könnyű lépésben

Első lépés

Vidd fel a fényes krém illuminátort egy szivacs segítségével az arccsontodra, esetleg valamivel az arccsont fölé, mint ezt a képen is látod, illetve a homlok azon részére, amit ki szeretnél emelni. Kis mennyiséget használj, mert nagyon hangsúlyos.

Második lépés

Kövesd az arccsont vonalát lefelé egészen a pupilla vonaláig és a szivaccsal alaposan oszlasd el a krémet. Érdemes a homlokra és az orra is egy kis illuminátort használni, mert tündöklővé teszi az egész arcot.

 

Egyébként bármely testrészen nyugodtan tudod használni, szép fényt ad a dekoltázsnak, kiemeli a vállakat, a sípcsontodat. Testre természetesen nagyobb kiszerelésben lehet kapni pl. NARS termékeket.

 

Amire vigyázz!

Ne használd az egész arcon, mert olyan hatása van, mintha meleged lenne és izzadnál.

Tagged with:
 

2 Responses to Ragyogjunk !

  1. Nyáron én is szoktam használni (főleg dekoltázsra), lebarnult bőrön nagyon jól tud mutatni ;)

    • Andrea szerint:

      Igen, én is imádom! Még egy kis kiegészítés jön majd jövőhéten, egy hasonló cikk formájában. Egyébként Te milyen illuminátort használsz, kedvelsz?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük