Miközben mindenki arról beszél, hogy nem bűn megöregedni, az ember méltósággal viselje a korát, és attól, hogy valaki idősödik, még lehet szép és szexi, és vállaljuk a korunkat, stb, addig sajnos ugyanezek az orgánumok tartják ezt gáznak is, és hívják fel figyelmünket arra, hogy  hiába akar valaki fiatalos maradni, azért az öreg.

Minden nap olvasni, hallani arról, hogy XY ennyi és ennyi idős és milyen remekül néz ki és állítanak példát arra, hogy így is ki lehet nézni 40-50 felett, 10 évet letagadhatna, legyen a példaképünk, stb. Majd a következő pillanatban olyan képeket hoznak nyilvánosságra ugyanezekról az emberekről, már cikinek tartva már azt, aki fiatalos szeretne maradni, azért mert XY keze milyen öreg, ráncos, kiduzzadnak az erek a karján, stb. Lehet, hogy ő maga vékony, izmos, fiatalnak néz ki, de a keze! Milyen gáz! Utalva arra, hogy ez szánalmas, és nézzétek meg milyen csúnya!

Könyörgöm, döntsük el, hogy mit szeretnénk képviselni és mit szeretnénk, ha követendő példa lenne! Döntsük el, hogy akkor támogatjuk lelkileg a nem fiatal embereket, vagy rúgunk rajtuk még egyet!

Döntsük el, mi legyen!

Az, hogy a korombeli nőknek nőjön az önbizalma és igenis törődjenek magukkal, legyenek csinosak, legyen szexik, adjanak magukra, járjanak edzőterembe, sportoljanak, vagy az, hogy maradjanak olyanok, mint amit a természet adott nekik, és ne csináljanak semmit! Mert, mint tudjuk, sajnos a sporttól az ember, keze, lába igénybe van véve, netalán kicsit duzzadtabbak az erek a kezén, lábán, de egyébként jobb a közérzete, a termete egyenesebb, több energiája van, jobb a kedve, nagyobb a teherbírása és jobban néz ki mint egy görnyedt 20 éves! Pont olyan nőket kell „lehúzni”, akik milliók példaképei, és nem csak a külsejük miatt !?

Akkor mi a jó!? Hogyan nézzünk ki!?

Tagged with:
 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük