Shamballa karkötő. Ismeritek ezt az ékszert? Hallottatok már róla? Tudjátok mi ez?

Ha, nem, akkor hamarosan biztosan találkoztok vele, mert az idei év legnagyobb őrülete lesz.

Ez is, mint a kabbala, egy valláshoz, egy gyógyító energiához kapcsolódó ékszer.Az utóbbi időben rendkívüli népszerűségre tett szert az amerikai hip-hop kultúrában (Jay-Z hozta divatba), pedig valódi eredete nagy múltra tekint vissza.

Shamballa legendája*

A buddhisták hite szerint létezett egy hely, ahol az ég és a föld találkozott, mely a földi paradicsom volt, maga a tökéletesség, a béke, a szeretet, a gyógyulás és a nyugalom helye. Tibeti és mongol lámák ősidők óta emlegetnek egy bizonyos Shamballát, ám ezt a helyet hiába is keresnénk a térképen, nem találnánk.

A modern tudósok véleménye megoszlik arról, valóban létezett-e az a földi paradicsom, amelyet a hagyományok emlegetnek. Egyesek a fantázia szüleményének tartják, mások viszont valamelyik közép-ázsiai történelmi királysággal azonosítják. Mindazt, amit a helyéről tudunk, egy tibeti legenda foglalja össze, amely Shamballát az “északi nyugalom helyé” -nek nevezi, ami arra utal, hogy a mitikus birodalom valahol Tibettől északra található. Ezt támasztják alá az indiai hagyományok is, miszerint a Himalájától északra van egy Kalapa nevű hely, ahol tökéletes emberek élnek.

A legenda szerint Buddhát Shamballában avatták be a titkos tanokba. A rejtett hely a legenda szerint egy völgy mélyén bújik meg, s óriási hófödte hegycsúcsok veszik körül. Megközelítését egy tó, vagy kiszáradt tó meder nehezíti, s csupán egy keskeny hágón vagy barlangon keresztül vezet oda út. A lámák szentül állítják, hogy Shamballába nem juthat el minden vándor – csak az, aki meghívást kapott oda.

A Shamballa karkötő ezt a spirituális üzenetet hordozza magában, de stílusos és csodálatosan szép ajándék is lehet egyben bárki számára. 

Hogy kiknek van már?

P. Diddy, Lill Wayne, Justin Bieber, Paris Hilton, Karl Lagerfeld, Mary-Kate Olsen, Gwyneth Paltrow, Michael Jordan, Jay Z, Demi Moore, Heidi Klum, Ashton Kutcher, Rihanna, Beyonce, Jennifer Aniston, Ryan Lochte, Lola.

*ezomisztika.huTagged with:
 

21 Responses to Shamballa karkötő

 1. Ilona szerint:

  Kedves Andrea!

  Már meg is kaptam a tegnap megrendelt karkötőt,életben még szebb, mint a képen! Köszönöm szépen!

 2. Mariann szerint:

  Szeretnék vásárolni egy crystak Kid karkötöt
  de sjnos a websoppba nem találom. Kérek segítséget, Köszönöm

  • Andrea szerint:

   Kedves Mariann!
   Jelen pillanatban valóban nincs raktáron ilyen Shamballa karkötő, de hamarosan érkezik.Sokan kedvelik és hamar elkapkodják!:)
   Kérlek, látogass vissza a webáruházba a jövő héten, addigra igyekszem teljesíteni kérésedet!

 3. Dave szerint:

  Sziasztok!
  A Shamballa ékszerek strapabíró képességére lennék nagyon kíváncsi, tapasztalataitok alapján mennyire megbízhatóak? Előre is köszi.

 4. Heni szerint:

  Sziasztok,

  Már egy ideje keresem a Light Rose Bling shamballa karkötőt és végre itt találtam! Hogyan tudom megrendelni és mennyibe kerül? Köszönöm!!

  • Andrea szerint:

   Szia Heni!
   Igen van a raktáron még Ligth Rose Bling Shamballa karkötő.Úgy tudod megrendelni, ha rámész a webáruház fülre. Ott ki tudod választani és megrendelni, csak az adatokat kell kitölteni.Jelen pillanatban 8.750Ft.

   További szép napot kívánok!
   Andrea

 5. TUHÁR FERENCNÉ szerint:

  Azt szeretném kérdezni,mikor lesz ismét kapható a ligt rose,vagy ligt rose bling karkötő.Karácsonyra rendeltem,de nagy sikere van.Köszönettel

  • Andrea szerint:

   Kedves Hölgyem!
   Előre láthatóan 2 héten belül lesz ismét kapható Light Rose Bling shamballa karkötő.
   Amint megérkezik e-mailben értesítjük.
   Köszönjük érdeklődését!
   További szép hétvégét kívánok!
   Andrea

 6. Szabó Ilona szerint:

  VEttem egy karkötőt, de nem tudom állitani a méretét. Segitséget kérek!!

  • Andrea szerint:

   Kedves Ilona!
   Ha Shamballa típusú karkötőt vettél, akkor annak állítása valóban kicsit nehéz az első egy-két alkalommal. Még ma este felteszek egy videót, ami segítségedre lesz, mert leírni kicsit bonyolult lenne.

 7. Tóth Veronika szerint:

  Sziasztok! nagyon szépek a karkötők! Az érdekelne, hogy ezek milyen fonallal vannak körbe makramézva?
  Válaszotokat előre is köszönöm!

  • Andrea szerint:

   Szia Veronika!
   A webáruházban található Shamballa karkötők, viaszos zsinórral vagy selyemmel kevert zsinórral készülnek.Rendkívül strapabírók nem foszlanak és nem szakadnak.

 8. Dóri szerint:

  Szia! Nekem van egy fehér shamballám. Még új és szép fehér,de gondolom egy idő után már koszosodik.Mivel lehetne tisztítani? Be lehet áztatni?
  Köszi! :)

  • Andrea szerint:

   Kedves Dóri!

   Igen a fehér Shamballa karkötő nagyon szép, de sajnos elég kényes is.A beáztatást nem tartom jónak, mert kilazulhatnak a kövek és esetleg ki is eshetnek.Helyette a “szövet” kefével esetleg fogkefével történő gyengéd tisztítást ajánlom.
   Üdv.:
   Andrea

 9. Eszter szerint:

  Szia,érdekelne a Shamballa golyók anyaga, esetleg azt el tudod árulni?

  • Andrea szerint:

   Szia! Több fèle golyó van.
   Van amelyiket fèmből, van amelyiket üvegből, ès van amelyiket kőből kèszítik. Mostanàban pedig a kocka alakú karkötők keràmiàból kèszülnek.
   Remèlem segítettem.
   Szèp napot!

 10. Éva szerint:

  Szia!Most találtam ezt az oldalt…nagyon tetszik a Light Rose Bling shamballa karkötő. Szeretnék érdeklődni, hogy kapható-e még és milyen áron?!Köszönöm:Éva

  • Andrea szerint:

   Kedves Éva!

   Minden karkötő, ami az oldalon található egyedi darab (volt).Elképzelhető, hogy hamarosan az új kollekcióban lesz hasonló, de azt nem tudom megígérni, hogy pont ilyen lesz.
   Kérlek, hogy alkalmanként térj vissza az oldalunkhoz és biztosan találsz majd még olyan Shamballa karkötőt, ami elnyeri tetszésedet.
   Üdv:.
   Andrea

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük