Ilyen és ehhez hasonló főcímeket lehetett olvasni az elmúlt napokban Tóth Gabi haja, új, megváltozott külseje kapcsán:

  • Döbbenetesen megváltozott Tóth Gabi (Life.hu)
  • Radikális: hosszú, barna haja lett Tóth Gabinak (nlcafe.hu)
  • Balul sült el Tóth Gabi átalakulása (blikk.hu)

Szinte mindenhol negatív kritikával illetik az énekesnő frizurájának hosszú barnára való átalakulását. Ha nem erről, akkor plasztikai műtétjéről vagy éppen arról írnak, hogy felszedett pár kilót, esetleg mindháromról együtt cikkeznek.

Egyetlen olyan fórumot találtam, ahol nem csak a külsejéről, hanem szakmai megújulásáról is írnak, úgy, hogy őt magát is megkérdezik. Ez a cikk a velvet.hu-n olvasható, ahol Gabi elmondja, hogy januártól új szerepben, színésznőként fog debütálni, Tasnádi István Finito című darabjában Tigris Nikit, a lecsúszott popdívát alakítja a győri színházban. És hamarosan piacra kerül új maxi lemeze, továbbá felkérést kapott a “Szombat esti láz”-ban való szereplésre is.

Nem sok profi képet lehet találni Tóth Gabiról új külsejével, de amiket láttam, azok nekem tetszenek. Tetszik, hogy „kigömbölyödött”, szép, egészséges külseje lett. Az, hogy valaki vagány, szexis, dögös, nem csak rövid, szőke, hidrogénezett hajjal lehetséges.

Tudjuk, hogy egy dögös smink, egy vagány öltözet milyen csodákra képes és a legszendébb szűzből is extravagáns tud dívát varázsolni. Hát még Tóth Gabiból! Nekem tetszett a korábbi Tóth Gabi és tetszik az átváltozás után is, még ha visszafogottabb is a tőle megszokottól!

És akkor most nézzük Gabi “átalakulását” képekben:

Tagged with:
 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük