Hermes Birkin Kim KardashianEgy ideje teljesen oda vagyok Kim Kardashianért!

Gondolom itt lesz, aki felkapja fejét és nem érti, hogy miért. Pedig ha egy kicsit tanulmányozzuk őt kiderül, hogy nem csak egy üresfejű, unatkozó, amerikai cicamica, hanem egy divatikon és üzletasszony, nem is akármilyen!

Persze nem az a hagyományos kosztümös verzió, hanem a XXI. század szép, csinos, tudatos, erős nőalakja.

Az elmúlt hetekben a VIVA-n nézem a családjáról készült, “K, mint Kardashian” című műsort és abban is minden családtag szimpatikus. A tegnapi részben pl. Kim kim_kardashian_black_pants_whivásárolt egy új házat, amit szépen berendezett és saját kezűleg is takarított! Persze nem az egész házat, de kezében ronggyal és bútorpolírozóval több jelenetben is szerepelt. Amikor egy vendég a díszpárnájára öntötte a vörösbort, majdnem sírva fakadt és saját kezűleg próbálta kimosni. Azért az nem jellemző, hogy az ilyen kaliberű lányok mossanak-takarítsanak. Nagyon emberi volt!

De ami miatt most beszélni szeretnék róla, az inkább a kinézete.

nathalies.nu

Kim Kardashian HotMakeup

Kim Kardashian sminkje mindig kifogástalan és valami szuper! Elkészítése nem egyszerű, sok minden szükséges hozzá, de a végeredmény csodás.(Már nagyjából megvannak az általa használt smink cuccok alapjai, később ebből szeretnék egy összeállítást készíteni és megosztani veletek). Nem nagyon használ feltűnő színeket, mindig inkább természetes hatású a sminkje. A smink alapja az alapozás és ez az ő esetében különösen igaz!

Sminkjére jellemző, hogy mindig a szeme van hangsúlyozva és az arccsontja.

Kim-Kardashian-hermesKim nem éppen egy nádszál karcsú lány, de ez szemlátomást őt ez nem zavarja, bátran visel feltűnő színeket és fazonokat is!

Stílusjegye az öltözködés területén a fekete-fehér kombináció. Általában fekete színű nadrágot, fehér inget, fekete zakót visel. És ez a kulcsa az öltözködésének, a zakó! kim-kardashian-2435Akár szövetnadrágban, akár farmerben van, szinte minden alkalommal visel zakót, dzsekit.

Kedveli a nagy, feltűnő kiegészítőket, karkötőket (shamballa), nyakláncokat, fülbevalókat, gyűrűket.

Kim_Kardashian_ObsessedSzinte mindig magas sarkúban látható, ez magassága miatt is elengedhetetlen (mindössze 156 cm magas).

Táskái közül a Hermes Birkin-t emelném ki, azt hiszem ez a kedvence, mert egy egész színskálányi áll a kim_kardashian_hermesszekrényében, fekete, fehér, narancs, drapp, bézs, méregzöld, pink, szürke, stb.

Azt hiszem stílusára tökéletesen illik a “Kevesebb mindig több!” mondás, és bármikor nyugodtan meríthetünk ötleteket öltözködéséből.

És most a piszkos anyagiak!

A cikk elején már említettem, hogy  a “K, mint Kardashian” című reality sorozattal kezdődött minden. Ugyan Kim gazdag családból származik ,de az ismertséget a tévés szereplés hozta el számára. Szerepelt a “Dancing With The Stars” amerikai változatában, és sok magazin borítóján is tündökölt.

Kihasználva jó üzleti érzékét, mint stylist elindította saját vállalkozását és hamar a felkapott tévéműsorok, videóklippek világában csöppent. 2006-ban két kim-kardashian-party-testvérével megnyitották első,  DASH nevű divatüzletüket Kaliforniában, 2009-ben Miamiban a következőt, majd a harmadikat New York-ban.

kim-kardashian-jeansMunkájából adódóan rengeteget utazik, de ilyenkor sem feledkezik meg rajongóiról, Kim Kardashian hivatalos weboldalán havonta 40 millió megtekintés történik, amely a leggyorsabban fejlődő celebbloggá teszi az oldalt. Itt napi bejegyzésekkel, smink és divat tanácsokkal látja el rajongóit. A Twitteren 5 millió követője van, a Facebook-on 2,5 millió.

kim-kardashian-haircuts

 

 

Tagged with:
 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük