Lassan február, és ha február, akkor Valentin nap!

 

Valentin nap

Tudom, hogy megoszlanak a vélemények abban a tekintetben, hogy mennyire jó, vagy rossz a Valentin-nap. Szükség van-e rá, vagy csak ez is egy olyan extra kiadásokra való „ünnep”, amiből hatalmasat profitálnak a kereskedők? Pedig ez nem „csak” amerikai vonatkozású. Több, mint kétezer éve van hagyománya ennek az ünnepnek. Bálint napján a megújulás, termékenység és a bő termés tiszteletére rendezték ezt az ünnepet.

De azért mindenki szívesen ad és kap ajándékot.

Sokan tartják azt, hogy felesleges felhajtás, az ember az év 364 napján szereti a másikat, bármelyik nap vehet neki ajándékokat, nem csak ezen a napon.

Ettől függetlenül, hogy én is az év 365 napján szeretem a páromat, azért jó egy napra ebben elmélyedni, készülni rá, meglepetést kitalálni.

És itt jön a Valentin nap ördöge!

Mit is vegyünk a kedvesnek?

Bocsánat hölgyeim, de most inkább a fiúkra gondolok, mert mi nők, azt hiszem jobban állunk az ajándékötletekkel.

Szóval Uraim, vonatkoztassunk el a szokványos  csoki-virág kombotól!

Lássunk más lehetőségeket!

Hogy azért  az ajándék a Valentin napra emlékeztesse a hölgyet, javaslom a piros színt vagy a páros időtöltést! Legyen ez páros masszázs, vagy egy romantikus vacsora, házimozizás, kirándulás, közös koncert, lényeg, hogy mindketten élvezzék a közös programot.

Ha erre nincs lehetőség, és a piros szín mellett döntenek, kérem ne legyenek önzőek! Ez NE piros bugyi vagy piros fehérnemű legyen!

Próbálkozzanak egy szép piros fülbevalóval, órával, táskával, karkötővel, esetleg egy nyaklánccal! Ötletek a webáruházban!

Tagged with:
 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük