Las Vegas

Amerikából jöttem, mesterségem címere…

Akik követték az eseményeket a Facebookon, azok tudják, hogy az USA-ban, Dallasban és Las Vegasban jártam. Tettem fel egy-két képet a StílusIKON oldalra, hogy akit érdekel, az kapjon egy kis ízelítőt az utazásból és ebből az országból.

Az előző cikkben az utazásról és az emberekről tettem említést, most nézzünk egy kicsit „StílusIKONosabb” írást.

Dallas és Las Vegas is a nagy világmárkák fellegvára. Minden nagy divatmárka képviselete megtalálható, gyönyörű luxus kirakatokkal, üzletekkel a Strip-en. Strip-nek hívják Las Vegas kb. 8 kilométeres főutcáját, ahol a világhírű casino-k találhatók. Én többek között a Crystals-ban jártam és készítettem képeket, Ermenegildo Zegna, Prada, Tom Ford, Dolce &Gabbana, Louis Vuitton, Tiffany&Co., Lanvin, Dior, Hermes (emlékeztek, ő az akitől Kim Kardashian egy kollekciónyi táskát vett), Versage, Gucci, Miu Miu, Fendi, Roberto Cavalli, Marni (Marniról korábban már itt olvashattatok, mert közös kollekciót dobott piacra a H&M-el és itthon is kaphatóak voltak a ruhák), Michael Kors, Victoria’s Secret.

Az üzletekben sajnos már nem volt módom fényképezni, mert nem szabad. :(
(Na Jó! Victoria’s Secretből van egy rövid videóm, amit hamarosan, a róluk szóló cikkben felteszek az oldalra. :) )

De van egy jó hírem! Sok világ márka itthon is megtalálható és ha esetleg nincs is pénzünk méregdrága kollekcióikból vásárolni, azért egy séta keretében érdemes a kirakataikat megnézni, mert pontosan úgy vannak berendezve, mint világszerte. Így egy borongós vasárnap délután is akár a napfényes Monte-Carloban érezhetjük magunkat. Hogy milyen márkákat is találtok meg itthon? Louis Vuitton, Dolce&Gabbana, Ermenegildo Zegna, Gucci, Roberto Cavalli, valamennyit az Andrássy úton.

Tagged with:
 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük