Long HairKorábban írtam már egy cikket Sandra Bullockról, aki jövő héten ünnepli (negyvenkilencedik) születésnapját  (1964. július 26.). Abban a sminkjéről, annak elkészítéséről volt szó, most viszont legújabb filmjét szeretném mindenki figyelmébe ajánlani.

OscarAz egyik kedvenc színésznőm és nem emlékszem olyan filmjére, ami ne lett volna jó. Két hét múlva örökké, Kísérleti gyilkosság, Nász-ajánlat, A szív bajnokai, ez utóbbiért a legjobb színésznőnek járó Oscar-díjat kapta.

Hétvégén ezért megnéztem a Női szervek című vígjátékot.

Előzőleg olvastam egy-két kritikát a filmmel kapcsolatban, amelyek nem voltak pozitívak, de Sandra Bullock neve nekem jó belépő egy mozihoz.
Nem is csalódtam!

    Bullock-MccarthyA történet szokványos, sok ilyen filmet láttunk már, Tango és Cash (Sylvester Stallone-Kurt Russell), Bad boys (Will Smith-Martin Lawrence). Sandra Bullock egy nem túl jó modorú FBI ügynököt alakít, akihez főnöke egy mogorva bostoni zsarunőt ad társnak, hogy elkapjanak egy drogbárót. Az ellentét garantált a két főszereplő között. A film kellemes kikapcsolódást nyújt mind a női mind a férfi közönségnek .

Happy birthday Sandra!

Sandra Bullock Western Style

Tagged with:
 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük