Ez az év mozgalmasan indult a StílusIKON.hu számára, volt mikor utaztunk, szépültünk, lakberendeztünk.

A Las Vegas-i beszámoló adott egy kis ízelítőt az amerikai divatból, szépségápolásból, és egy kicsit az amerikai emberek hétköznapjaiból. Aki még nem járt arra, nem is tudja milyen kedves emberek élnek ott. És itthon szinte minden kapható, ami az USA-ban, csak „kis kiszerelésben”.

A bikiniszezonra készülve elkezdtem kipróbálni a különböző alakformáló újdonságokat. A speed fitnesst (az elektromos impulzusok hatására elvégzett színtiszta izommunka által könnyebben elérhetővé válik a napokig tartó fokozott kalóriaégetés, a csökkenő súly, a cellulit mértékének javulása, a jobb közérzet, a fájdalmak csökkenése, vagy akár az állóképesség és vitalitás fokozódása) és a hullámmasszázst (olyan gyógyászati eszköz, melyet széles körben ma már a szépségipar is alkalmaz akár önmagában, akár különböző testkezelések kiegészítéseként). A készülék egy kompresszort tartalmaz, mely levegőt pumpál egy speciális csizmába, derékövbe, melyek több rekeszből állnak. Ezeket a rekeszeket a kezelés közben a kompresszor hullámszerűen felfújja, aztán leengedi. A speed fitness-t és a hullámmasszázst is gerincsérvvel próbáltam ki, így sérülésekkel küzdők is bátran kipróbálhatják.

Sok hazai sztárhoz hasonlóan (Horváth Éva, Szinetár Dóra, Jakabos Zsuzsa, Debreczeni Zita) kipróbáltam Dr.Steinberger 5 napos méregtelenítő kúráját is, ami a méregtelenítésen kívül meghozta az ígért 5kg súlycsökkenést is. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy aztán 2 kiló visszajött, de még így is 3 kiló minuszban vagyok.

LakberendezésTöbb, lakberendezéssel kapcsolatos tervem volt erre az évre, de sajnos ezek megvalósítása még várat magára. Az “Ilyen volt- Ilyen lett” cikkben látható egyik képet viszont magam is megfestettem, szerencsére jó lett.

A buddhisták hite szerint létezett egy hely, ahol az ég és a föld találkozott, mely a földi paradicsom volt, maga a tökéletesség, a béke, a szeretet, a gyógyulás és a nyugalom helye, amelynek a neve Shambala volt. A Shamballa karkötők ezt az karl-lagerfeld-2-1üzenetet hordozzák magukban, minden színnek más és más spirituális jelentése van) még mindig keresett ékszer, de kezd teret hódítani egy kevésbe spirituális, de különleges karkötő a Cruciani (a Cruciani nagy erőket fektet az olyan kezdeményezések támogatásába, melyek beteg vagy hátrányos helyzetű emberek javára jönnek létre). A márka minden egyes jótékony célt egyedi Cruciani karkötőkkel támogat.

Az egy-egy ilyen karkötőből származó bevétellel pedig az adott szervezetet támogatják).Külföldön már régóta nagyon népszerű, viseli például Beyoncé, Dita Von Teese Paris Hilton. Hazai hírességek is nagyszámban csatlakoztak többek között, Ördög Nóra (Angels’ Army), Dukai Regina (Sugarbird), ráadásul Regina a cég hazai arca és Debreczeni Zita (Sugarbird), Herczeg Zoltán (Herczeg Divatház), Kustánczi Lia (modell, DJ), és Lilu (műsorvezető) is.

Louis Vuitton Monogram Motard FirebirdÉs, ha már nagy márkáknál tartunk, akkor ebben az évben Magyarországon indult a Luxyou designer táskakölcsönző, aminek ötletével évekkel ezelőtt a Louis-Vuitton-Denim-Patchwork-Monogram-Bag“Szex és New York” film megnézése után én is kacérkodtam. A filmben Sarah Jessica Parker asszisztense, Jennifer Hudson libegett be az állásinterjúra egy neten kölcsönzött luxus táskával.

És nézzük, mik történtek a divatvilágban 2013-ban

Októberben megnyitotta első üzletét Magyarországon Michael Kors, végre! Az üzlet az Arénában a földszinten található, kiegészítők, órák, ruhák, cipők kaphatók.

Bianca Balti & Monica Bellucci for Dolce & Gabbana Ad campaign (Spring-Summer 2013) photo shoot by Domenico DolceAdócsalásért fejenként egy év nyolc hónapra ítélte a milánói bíróság Alessandro Dolcét és Stefano Gabbanát, a nevüket viselő olasz divatmárka tulajdonosait. 2012-es kampányukban Monica Bellucci szerepelt.

Megszületett Katalin és Vilmos első babája, ettől függetlenül ismét, immáron harmadik éve nem lehet letaszítani Katalin hercegnőt a stílus trónjáról, ugyanis ismét az Egyesült Királyság elsőszámú szépségikonjává választották.

Köszönöm minden kedves olvasómnak, hogy velem volt 2013-ban és remélem, hogy 2014-es évben is velem tartotok!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük