Prét-A-Porter 2014/15 őszi-téli divatbemutató

 

Chanel

Már a helyszín is szokatlan, ahol a Chanel bemutatta a 2014/15 őszi-téli prét-a-porter kollekcióját, bár Karl Lagerfeld-től már megszokhattuk az eredetinél eredetibb helyszíneket. A korábbi, 2012/13-as őszi-téli kollekció bemutatása alkalmával a szőrmés csizmában vonuló modellek bokáig jártak a vizben a nagy jéghegyek között, vagy egy másik ELLE bemutató során kristálytömbök és kristály törmelékek között lépkedtek a modellek.

A nőies vonalak, a csillogó anyagok most is változatlanul jelen voltak a bemutatón, nagy chanel-lakatos nyakláncokkal és természetesen gyöngyökkel fűszerezve. Ami ismét meglepetés volt, az a magassarkú cipők mellőzése, illetve, hogy a modellek minden darabot sportcipőben mutattak be.

A sminkek sokkal szolidabbak a tavalyi bemutatóhoz képest, ahol a szemöldök és a szemhéjjak nagyon erőteljesek voltak. Most inkább a natúr színek felé ment el a smink, bár még mindig a szemek és a szemöldök a  hangsúlyos.

Chanelnél is dominálnak lófarkak, mindenféle színes madzaggal, szalaggal kiegészítve, dúsítva.

Ez a kollekció nagyon nőies, de hétköznapi, bárki számára viselhető őszi-téli ruhákból áll. Mindenki megtalálja benne a saját személyiségéhez illő elegáns vagy akár sportos viseletet.

Tagged with:
 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük