Rólam

Ez egy okos és gyönyörű nőknek szóló oldal, minden olyan témáról, ami minket érdekel. :)

Kozmetika, smink, apróbb beavatkozások, ékszerek, csecsebecsék, legújabb divat, táplálkozás, sport.Mindez zenés, képes, videós megjelenéssel.

Andrea vagyok 47 éves, Budapesten lakom. Imádom ezt a várost a sokszínűsége és a divat miatt. Korábban éltem Miamiban, amiről mindig a szépség, egészség jut eszembe. Imádom a rendet és tisztaságot, ehhez kapcsolódóan választottam pályát, karriert is magamnak, egy takarítócégnek vagyok tulajdonosa. Szeretek és szeretnék mindig egészséges, fitt és divatos maradni. Ebben próbálok nektek is tanácsokat, segítséget nyújtani.

Az oldalon található vélemények nagy része sajátom, ezért kérlek benneteket, vegyétek figyelembe, hogy sem orvos, sem sminkes nem vagyok. Természetesen szeretném a Ti véleményeiteket, tapasztalataitokat is meghallgatni és kihozni közösen valami jót. :)

Szeretném  a cikkekben  található egyes termékeket  mindenki számára elérhetővé tenni, tehát az oldalon keresztül ezek megvásárolhatóak.

A közzétett tartalmat szerzői jog védi, ezért kérek mindenkit, hogy írásos engedély nélkül ezeket ne másolja, sokszorosítsa.

Bármilyen kérdéssel, kéréssel kapcsolatban állok rendelkezésetekre.

Email: andrea@stilusikon.hu

Weblapomat Kárpáti Gergely készítette és tartja karban.

 

Comments are closed.